Client: SIEMENS
Soluție: Rosistem Checking, Rosistem Stock

Pentru Siemens, divizia Energy & Oil, au fost implementate soluțiile Rosistem Checking și Rosistem Stock. Rosistem Checking asigură urmărirea și managementul tuturor articolelor folosite de angajații Siemens în operațiile de service şi întreținere, iar Rosistem Stock ţine evidenţa tuturor articolelor stocabile şi care sunt folosite în procesele Siemens.

Rosistem Stock este folosită pentru gestiunea materiilor prime și a consumabilelor în cadrul Siemens, divizia Energy & Oil.Rosistem Checking este folosită pentru gestiunea intrărilor și ieșirilor pentru echipamentele necesare companiei în desfășurarea activității pe platforma Rafinăriei Petrobrazi, a OMV Petrom.

În procesele de recepţie, intrări, ieşiri, transferuri şi inventariere se folosesc imprimante Zebra GK420t pentru tipărirea etichetelor cu coduri de bare, terminale Motorola MC3090 şi cititoare de coduri de bare Motorola LS2208.


Despre SIEMENS
Siemens AG este cel mai mare conglomerat european de companii din domeniul ingineriei. Sediile centrale internaționale ale Siemens se află în Berlin și Munchen, Germania. Compania este un conglomerat a trei sectoare principale de afaceri: Industrie (Industry), Energie (Energy) și Sănătate (Healthcare) cu un total de 15 divizii.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.