Client: EA MOBILE - JAMDAT MOBILE
Soluție: Rosistem Checking

Sistem de urmărire telefoane şi PDA-uri de teste pentru jocurile şi aplicaţiile dezvoltate pentru echipamente mobile. Soluția implementată la EA MOBILE - JAMDAT MOBILE face acum parte din Rosistem Checking.

S-au folosit echipamente de imprimat Zebra LP2824 pentru imprimare etichete autocolante cu coduri de bare de identificare şi cititoare Motorola LS2208 pentru scanarea codurilor de bare în operațiile de Check In şi Check Out.


Despre EA MOBILE - JAMDAT MOBILE
Electronic Arts este o companie americană care produce și comercializează jocuri video pentru computere și console de jocuri.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.