Client: NOVOTEL - ACCOR HOTELS
Soluție: Rosistem Assets

Pentru hotelul Novotel situat în centrul Bucureștiului, Rosistem a implementat un sistem de inventariere mijloace fixe şi obiecte de inventar pe baza codurilor de bare şi a echipamentelor portabile de colectare date.S-au folosit echipamente Motorola MC50 pentru inventariere şi urmărire mijloace fixe şi obiecte de inventar şi imprimante Zebra Z4M Plus pentru imprimarea codurilor de bare.

Soluția de inventariere preia fișierele din sistemul ERP SunSystems (acum Infor FMS SunSystems), efectuează inventarul și celelalte operații specifice, iar apoi fișierele sunt actualizate în sistemul ERP.

Implementarea s-a făcut împreună cu LLP Cehia.


Despre NOVOTEL - ACCOR HOTELS
Novotel este unul dintre lanțurile de hoteluri operate de către grupul francez de hoteluri Accor. Deși cele mai multe hoteluri Novotel sunt situate în Franța, există hoteluri Novotel în toată lumea. Hotel Novotel este o unitate de primire turistica selecta si stilata, ce beneficiaza de altfel si de o amplasare excelenta in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, in proximitatea a numeroase cladiri de patrimoniu. Fiind clasat la 4 stele, spatiile de cazare ale Hotelului Novotel au un design deosebit, rafinat, fiind special conceput pentru a atinge standardele pe care persoanele din inalta societate le doresc.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.