Client: ANTALIS
Soluție: Rosistem EMW (Rosistem Warehouse NAV)

Sistem de tip "warehouse mobile" (recepţie şi depozitare marfă, mişcări şi transferuri între locaţii, inventariere, preluare marfă şi livrare) pentru Microsoft Dynamics NAV. S-au folosit echipamente mobile MC3090 pentru aplicaţia de warehouse.Soluția numită Rosistem EMW sau Rosistem Warehouse NAV este folosită pentru recepția mărfurilor și validarea recepțiilor direct în Microsoft Dynamics NAV.O altă opțiune importantă este validarea transferurilor între locații sau BIN-uri cum sunt cunoscute în Microsoft Dynamics NAV.Procedura de livrare este formată din două părți, cea de confirmare a existenței mărfii în stoc și locații și operația efectivă de culegere (pick-up) al mărfii. Documentele de confirmare și culegere sunt generate prin intermediul Microsoft Dynamics NAV, iar apoi sunt validate și confirmate folosind terminalele portabile Motorola MC3090.Inventarul se efectuează doar după deschiderea unui inventar în Microsoft Dynamics NAV, iar apoi se trece la scanarea articolelor, numărarea cantității și validarea cantității găsite folosind interfața din terminalele portabile Motorola MC3090. După inventariere, articolele și cantitățile inventariate sunt transmise în Microsoft Dynamics NAV pentru validarea inventarului.Proiectul a fost realizat în colaborare cu Ager Solutions (acum parte din Novensys) pe partea de personalizare Microsoft Dynamics NAV.


Despre ANTALIS
A apărut pe piaţa românească în anul 1993 ca departament din organigrama unei firme constituite iniţial ca o afacere de familie: RTC. A fost la acea vreme singura firmă pe piaţa de hârtie offset şi dublu-cretată care livra şi în cantităţi relativ mici (minim un top). În perioada următoare, a reuşit extinderea gamei de produse, prin introducerea de noi finisaje, formate şi gramaje.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.