Client: FREE MARKET PRODCOM
Soluție: Rosistem Warehouse ImmERP, Rosistem Barcode ImmERP, Rosistem Barcode .NET, soluție de preluare comenzi folosind monitoare touchscreen și tablete, precum și panou de afișare a comenzilor și a progresului în timp real a validării comenzilor.

Soluția dezvoltată pentru FREE MARKET PRODCOM este o soluție mobilă de warehouse care lucrează direct pe sistemul financiar-contabil ImmERP. S-au folosit terminale portabile Motorola MC2180 pentru aplicația mobilă de warehouse.

Soluția este compusă din modul de recepție a mărfii ce se realizează prin alegerea furnizorului din lista disponibilă, scanarea codurilor de bare de pe produsele recepționate și introducerea cantității validate. La validarea unei recepții se generează documentele de recepție în ImmERP de unde pot fi prelucrate contabil.Un alt modul disponibil este modulul de validare a comenzilor. După ce un client a plasat o comandă se tipărește un bon ce conține un cod de bare ce reprezintă codul unic al comenzii, acest cod unic este scanat cu terminalele portabile, iar fiecărui operator care își încarcă comanda pe terminal îi sunt afișate doar produsele ce fac parte din clasa de operatori din care operatorul face parte. Validarea comenzii se face după ce fiecare produs este scanat și i se introduce cantitatea ce trebuie livrată. Prin intermediul acestui modul, s-a scăzut timpul de așteptare a clienților pentru a-și ridica marfa și sunt eliminate erorilor umane de validare și picking.Toate comenzile validate sunt afișate într-un panou de situație clienți sunt se pot urmări progresul comenzilor sau doar al unei comenzi și se afișează timpul de operare a comenzii și timpul estimat de finalizare a comenzii. În momentul validării unui produs de pe comandă se trece în mod automat numele operatorului și ora la care s-a efectuat validarea. Toate aceste validări pot fi vizualizate în sistemul financiar-contabil ImmERP în timp real.Cu ajutorul aplicațiilor mobile se pot crea și comenzi pentru picking, prin scanarea produselor pe care clientul le dorește să le achiziționeze sau prin folosirea aplicației web pentru crearea de comenzi.Tot cu ajutorul aplicației mobile și a terminalelor portabile se efectuează inventarul prin scanarea codurilor de bare de pe produsele inventariate și introducerea cantității numărate.Pentru tipărirea de coduri de bare este folosește Rosistem Barcode ImmERP, soluție care se conectează direct la sistemul financiar-contabil și permite tipărirea și personalizarea etichetelor cu coduri de bare pentru produse și operatori. Pentru tipărirea codurilor de bare a comenzilor create prin interfața web se folosește Rosistem Barcode.NET.Folosind aplicația mobilă de warehouse se pot identifica produsele prin scanarea codului de bare și afișarea denumirii, prețului de vânzare cu și fără TVA, stocul curent și forma de împachetare.

Soluțiile instalate la acest client permit realizarea operațiilor fără erori umane și se poate efectua o urmărire exactă a produselor, comenzilor, recepțiilor și livrărilor de marfă. Timpul necesar efectuării operațiilor s-a redus semnificativ prin folosirea acestor soluții și s-a crescut productivitatea angajaților.


Despre FREE MARKET PRODCOM
Free Market Prodcom este una dintre cele mai reprezentative companii de distributie pentru bunurile de larg consum, cu o experienta in distributie de peste 10 ani. Fie că ești la birou sau acasă, persoană fizică sau juridică, și nu ai timp sau pur și simplu nu ai chef să faci cumpărături, echipa de la Free Market Prodcom, îți stă la dispoziție în fiecare zi, pentru a-ți aduce repede și ieftin orice îți trebuie.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.