Client: INTERNATIONAL BUSINESS TRANSPORT
Soluție: Rosistem TTS (Text-to-Speech)

Pentru International Business Transport s-a dezvoltat o soluţie TTS (Text to Speech) necesar pentru procesele de Pick By Voice din soluția WMS dezvoltată de IBT. Pentru soluţia WMS-TTS s-au folosit terminale Motorola WT4090 și cititoare de coduri de bare Motorola RS409 furnizate de către Rosistem.

Soluția TTS dezvoltată de Rosistem constă într-un webservice ce convertește textul în format audio prin intermediul soluției Ivona Text-to-Speech și-l transmite către terminalele hands-free Motorola WT4090.

De asemenea Rosistem a dezvoltat şi componenta pentru Windows CE ce rulează pe terminalele hands-free Motorola WT4090 şi care interoghează webservice-ul şi redă în difuzoare sau în căştile Motorola RH51 textul convertit în format audio.

Proiectul a constat în oferirea soluţiei hardware, a know-how-ului şi a dezvoltării componentelor TTS pentru soluţia WMS dezvoltată de către IBT.

Implementarea soluţiei WMS-TTS s-a făcut pentru Intersnack de către IBT.


Despre INTERNATIONAL BUSINESS TRANSPORT
IBT oferă clienţilor săi servicii logistice integrate, susţinute de propria echipă IT, transport intern şi internaţional către şi spre ţările balcanice, Rusia, Asia Centrală, precum şi Europa.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.