Client: SOCIETATEA NATIONALA "NUCLEARELECTRICA"
Soluție: Rosistem FCN

Pentru Societatea Nationala "Nuclearelectrica" SA (SNN), Sucursala Fabrica de Combustibil Nuclear. Rosistem a dezvoltat o soluție de inventariere a mijloacelor fixe și al obiectelor de inventar, numită Rosistem FCN.Rosistem FCN rulează pe terminale Honeywell Dolphin 6500 cu Windows CE. Soluţia încarcă fişierele exportate din Siveco - SVAP, efectuează inventarul pe locații și gestiuni, iar apoi exportă un fișier rezultat în urma inventarului pentru a fi importat în sistemul SVAP.


Despre SOCIETATEA NATIONALA "NUCLEARELECTRICA"
Societatea Nationala "Nuclearelectrica" SA (SNN) este o companie de stat înființată în 1998 prin reorganizarea RENEL. Societatea se află sub autoritatea Ministerului Economiei și Finanțelor, statul deținând 88,7% din acțiuni, iar Fondul Proprietatea 11,24%. Domeniul de activitate al Nuclearelectrica este producerea de energie electrică, termică și de combustibil nuclear. Societatea are două sucursale: Sucursala CNE Cernavodă, exploatează Unitățile 1 si 2 de la CNE Cernavodă precum și serviciile auxiliare și Fabrica de Combustibil Nuclear (FCN) Pitești.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.