Client: INTERNATIONAL SCHOOL OF BUCHAREST
Soluție: Rosistem Assets

Pentru INTERNATIONAL SCHOOL OF BUCHAREST s-a implementat sistemul de inventariere mijloace fixe şi obiecte de inventar pe baza codurilor de bare şi a echipamentelor portabile de colectare date.În procesul de management al activelor fixe și al inventarului s-au folosit imprimante Zebra GK420t și terminale portabile Motorola MC3190. Soluția implementată este soluția standard Rosistem Assets, soluție de evidență și inventariere mijloace fixe și obiecte de inventar.


Despre INTERNATIONAL SCHOOL OF BUCHAREST
International School of Bucharest dezvoltă una dintre cele mai complexe organizații cu elevi din 42 de țări ale lumii și profesori din peste 7 țări, principiile care definesc International School of Bucharest fiind multiculturalitatea, comunicarea și competiția.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.