Client: PROCTER & GAMBLE
Soluție: Rosistem Mobile Basket (soluție software ce face parte din Rosistem Salesman)

Sistem de achiziţie mobilă de produse şi completarea catalogului de produse prezente pe piaţa internă şi sud-est europeană. Sistemul a fost dezvoltat pentru PROCTER & GAMBLE - divizia P&G Balkans.

Soluţia constă în aplicaţia mobilă ce stochează datele colectate prin scanare şi sistemul de sincronizare între aplicaţia mobilă şi serverul FTP de actualizare a datelor.

S-au folosit echipamente mobile Motorola MC50.


Despre PROCTER & GAMBLE
Procter & Gamble este un trust multinațional cu sediul în Statele Unite ale Americii. Numele firmei vine de la cei doi fondatori ai săi, William Procter și James Gamble.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.