Client: E-BODA DISTRIBUTION
Soluție: ITG Warehouse OMC

Pentru E-BODA DISTRIBUTION Rosistem a dezvoltat soluția ITG Warehouse OMC.

Soluţia este una de tip WMS mobil şi lucrează în mod direct cu soluţia ERP OMC şi este formată dintr-un modul BackOffice care administrează şi înregistrează istoricul operaţiilor efectuate cu terminalele portabile.Operaţiile ce pot fi efectuate sunt cele de recepţie a mărfii, de inventariere, de validare a comenzilor de livrare, de transfer a mărfurilor între locaţii şi de identificare al articolelor din depozit.Inventarierea se realizează într-un mod ușor prin scanarea codurilor de bare asociate articolelor din depozite și introducerea cantităților numărate de către operator. Inventarul astfel realizat poate fi vizualizat în aplicația BackOffice de unde poate fi exportată în Excel pentru importul în alte sisteme sau pentru o prelucrare a datelor rezultate în urma inventarului.Aplicația FrontOffice, aplicația care rulează pe terminale portabile, a fost concepută și rulează pe terminale Motorola MC3190. Schimbul de date între aplicația software și sistemul ERP OMC este făcut prin intermediul unui webservice pus la dispoziție de producătorului sistemului ERP.

Implementarea s-a făcut prin intermediul IT Genetics.


Despre E-BODA DISTRIBUTION
E-Boda este o companie importatoare de electronice din România. Companie comercializează telefoane mobile, tablete, televizoare și alte tipuri de electronice.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.