Client: BRITISH COUNCIL
Soluție: Rosistem Assets

Pentru BRITISH COUNCIL s-a implementat sistemul de inventariere mijloace fixe şi obiecte de inventar pe baza codurilor de bare şi a echipamentelor portabile de colectare date.În procesul de management al activelor fixe și al inventarului s-au folosit imprimante Zebra GK420t și terminale portabile Honeywell Scanphone 6000. Soluția implementată este soluția standard Rosistem Assets, soluție de evidență și inventariere mijloace fixe și obiecte de inventar.

Cu ajutorul Rosistem Assets, British Council ține evidența și inventariază toate activele fixe din toate centrele British Council de pe teritoriul României (București, Iași și Cluj-Napoca).


Despre BRITISH COUNCIL
British Council a deschis centrul din România încă din anul 1938, țara noastră a fost una dintre primele patru țări din lume în care s-a deschis un birou British Council, alături de Egipt, Portugalia și Polonia.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.