Client: PATRIA CREDIT INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA
Soluție: Rosistem Assets

Pentru PATRIA CREDIT INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA s-a implementat sistemul de inventariere mijloace fixe şi obiecte de inventar pe baza codurilor de bare şi a echipamentelor portabile de colectare date.În procesul de management al activelor fixe și al inventarului s-au folosit imprimante Zebra GK420t și terminale portabile Motorola MC1000. Soluția implementată este soluția standard Rosistem Assets, soluție de evidență și inventariere mijloace fixe și obiecte de inventar.


Despre PATRIA CREDIT INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA
Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala. Patria Credit are o prezenta nationala prin cele 40 de unitati teritoriale si si-a inceput activitatea sub forma unui program de finantare al World Vision International, devenind treptat o institutie dedicata exclusiv finantarii micilor afaceri si producatorilor agricoli.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.