Client: UNICONF
Soluție: Rosistem Mobile Inventory

Pentru UNICONF s-a implementat soluția de inventariere mobilă Rosistem Mobile Inventory folosind terminale portabile Motorola MC1000.Ulterior implementării soluției Rosistem Mobile Inventory s-a dezvoltat și implementat și soluția de validare a comenzilor Rosistem Orders Validation (Rosistem MOV) folosind tot terminale portabile Motorola MC1000.

Implementarea s-a efectuat prin intermediul companiei PRINTOPIA.


Despre UNICONF
Uniconf și-a început activitatea din 1995, în localitatea Zalău, judeţul Sălaj cu scopul de a oferi avantajul experienţei, entuziasmului şi profesionalismului angajaților companiei. Uniconf înseamnă o echipă tânără, creativitate şi seriozitate.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.