Client: CONSORZIO I.D.C.
Soluție: Rosistem Mobile Inventory Ex

Pentru CONSORZIO I.D.C. Rosistem a dezvoltat soluția Rosistem Mobile Inventory Ex.

Soluţia este o soluție de inventariere și de management al pieselor și componentelor ce fac parte din componența platformelor marine.Pentru etichetarea pieselor se folosesc aparate de etichetat Brother PT7600 și benzi Brother TZES251. Încărcarea și descărcarea containerelor, precum și inventarierea se efectuează folosind terminale Motorola MC2180.


Despre CONSORZIO I.D.C.
CONSORZIO I.D.C. este un consorțiu multinațional de șapte companii specializate în managementul de proiect, inginerie, achiziții și lucrări de construcții în industria navală și de petrol și gaze.

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.