O nouă imagine

Începând cu luna iunie 2013, la împlinirea a 10 ani de activitate pe piața de identificare automată, am lansat o nouă versiune a website-ului Rosistem. Noul website este integrat cu sistemul de suport și contabilitate, astfel toate modificările făcute în contul de client sunt disponibile automat în zona contului de client.

De asemenea, noul website are publicate mai multe produse software dezvoltate în cei 10 ani de activitate, fiecare produs având manualele de utilizare și broșurile de prezentare disponibile online, precum și o gamă largă de tutoriale. Fiecare produs are o secțiune de istoric al versiunilor cu detalierea opțiunilor modificate sau a problemelor și erorilor rezolvate.

O altă funcționalitate a noului website este integrarea unui magazin online prin intermediul căruia puteți achiziționa produsele noastre software, soluții complete software-hardware, precum și servicii de consultată, întreținere și suport. Pe lângă serviciile comerciale aveți la dispoziție și servicii gratuite de identificare și generare coduri de bare.

În cei 10 ani de activitate, numărul de clienți s-a mărit constant și de aceea începând cu această nouă față a website-ului nostru am publicat câteva studii de caz despre soluțiile implementate la cei mai importanți clienți ai noștri. Există și o secțiune de "aprecieri de la clienți" unde sunt publicate părerile clienților despre produsele și serviciile noastre.

Tot cu ocazia lansării noului website, portofoliul nostru de produse s-a mărit prin publicarea soluțiilor de inventariere și tipărire etichete cu coduri de bare pentru soluții de contabilitate/ERP.

Noul website are secțiuni dedicate evaluării produselor noastre software, precum și secțiuni de evaluare a produselor sau versiunilor beta când acestea sunt disponibile și o secțiune de utilitare necesare funcționării produselor noastre software.

Zona destinată clienților și partenerilor este o secțiune total nouă în website-ul nostru. Aici fiecare client sau partener va putea vizualiza comenzile, facturile, plățile și va putea beneficia de suport privat prin intermediul sistemului de tichete și de a-și administra licențele și cheile de activare. În cazul în care există probleme de utilizare în soluțiile noastre sau întâmpinați dificultăți în exploatarea soluțiilor noastre, prin intermediului contului de client puteți face o raportare a problemelor apărute direct pe website-ul nostru și să beneficiați de suport tehnic online.

Vă invităm să vizitați din nou website-ul nostru pentru a afla ce opțiuni noi au apărut în produsele noastre software și ce produse noi vor fi făcute public.

București, 13.06.2013

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Arhivă comunicate de presă
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.