Actualizare prețuri componente pentru coduri de bare


Începând 20 aprilie 2012 prețurile pentru componentele de coduri de bare au fost reduse cu 10%. Componentele dezvoltate pe tehnologia .NET au fost grupate în pachetul Rosistem Barcode .NET care conține atât componentele pentru WinForms, ASP.NET, WPF, Silverlight cât și pentru Windows Mobile/CE.

Soluția de generare coduri de bare Rosistem Barcode ActiveX a fost rescrisă în C++, abandonându-se continuarea de dezvoltare a componentei în Visual Basic.

Soluțiilor de generare coduri de bare Rosistem Barcode Java, Rosistem Barcode VCL și Rosistem Barcode PHP le-au fost adăugate noi funcționalități și noi simbologii de coduri de bare liniare, poștale și bidimensionale.

Începând cu această dată, toate soluțiile de generare coduri de bare de genul componentelor, controalelor sau claselor ce sunt destinate dezvoltatorilor software au același tip de licențiere și prețuri identice.

București, 20.04.2012

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.