Rosistem Salesman Saga - Windows Mobile, Windows CE sau Windows Embedded.


Rosistem Salesman Saga, aplicația de facturare mobilă de tip SFA pentru soluția de evidență contabilă și stocuri Saga C, este acum disponibilă atât în versiune pentru netbook-uri, cât și pentru terminale portabile ce rulează Windows Mobile, Windows CE sau Windows Embedded.

Rosistem Salesman Saga este o soluţie de automatizare a forţei de vânzare (SFA) pentru îmbunătăţirea procesului de distribuţie a produselor destinat firmelor producătoare sau de distribuţie cu reţele de agenţi de vânzări care folosesc soluția software Saga C ca și sistem financiar-contabil.

Soluţia de automatizare a vânzărilor este compusă din aplicaţia instalată la agentul de vânzări pe un terminal portabil tip PDA sau pe un notebook, aplicaţie care facilitează culegerea datelor de pe teren cu sau fără ajutorul codurilor de bare, aplicaţia instalată pe serverul central al companiei, care preia datele culese de pe teren şi le prelucreaza centralizat şi modulul de comunicaţie între cele două aplicaţii.

București, 01.10.2013

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.