Preţuri disponibile online pentru produse


Începând cu 15.01.2009 o parte din produsele noastre prezentate pe website au afişate şi preţurile în funcţie de modalitatea de licenţiere. Am luat decizia de a afișa prețurile și modalitățile de licențiere pentru o transparență mai mare și pentru ca potențialii clienți să poată să-și facă calculele necesare și să afle dacă costurile soluțiilor de care au nevoie se încadrează sau nu în bugetul alocat de clienți acestor soluții.

Începând cu această dată toate modificările legate de prețurile produselor și serviciilor noastre vor fi afișate pe website.

București, 15.01.2009

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.