Rosistem Warehouse WinMentor şi Rosistem Inventory WinMentor


Se lansează soluția Rosistem Warehouse WinMentor, soluție de warehouse management mobil pentru soluția de evidență contabilă și stocuri WinMENTOR. Din soluția Rosistem Warehouse WinMentor se elimină modulele de intrări, ieșiri și transferuri pentru a obține doar soluția de inventariere Rosistem Inventory WinMentor.

București, 10.01.2014

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.