Rosistem Warehouse OMC


Rosistem Warehouse OMC este o aplicație de interfațare pentru terminalele mobile de tip barcode scanner ce rulează Windows Mobile sau Windows CE și aplicația de contabilitate financiară, gestiune a stocurilor, salarii, productie și mijloacelor fixe OMC ERPw.

Se adresează companiilor mici, mijlocii și mari sau care doresc doar o gestiune a fluxurilor de mărfuri și produse pe plan intern.

Sistemul este format dintr-o aplicație ce rulează pe terminale mobile și o aplicația de back-office care rulează pe un PC și unde se stochează istoricul operațiilor efectuate cu terminalele mobile. Sistemul comunică pe OMC ERPw prin intermediul webservice-ului OMCLink.

București, 17.09.2014

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.