Reduceri de prețuri


Începând cu 15 aprilie 2011 prețurile produselor noastre Rosistem Barcode Image Generator software pentru generat coduri de bare și salvarea lor sub formă de imagini, Rosistem Barcode Label Designer, Rosistem RFID Label Designer și Rosistem ID Card Designer au fost reduse cu 50% pentru a ajuta companiile ce au nevoie de generarea și imprimarea de coduri de bare pe etichete să poată beneficia de produse puternice și ușor de utilizat la un cost minim.

București, 15.04.2011

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.