Relansare serviciu gratuit de generare coduri de bare


S-a relansat serviciul gratuit de generare coduri de bare. Serviciul gratuit de generare coduri de bare permite generarea de coduri de bare 1D și 2D, iar imaginile cu coduri de bare generate pot fi salvate.

Codurile de bare pot fi rotite la 0, 90, 180, 270 de grade și se pot specifica diverse funcționalități specifice fiecărei simbologii de coduri de bare 1D și 2D.

Pe lângă serviciul gratuit de generare coduri de bare există și un serviciu de calcul a cifrelor de control pentru cele mai uzuale simgologii 1D.

Dacă aveți un cod de bare și doriți să aflați cu ce algoritm și simbologie a fost generat, dar nu aveți un decodor de coduri de bare care să vă specifice simbologia codului de bare, puteți încerca identificarea codului de bare în mod vizual analizând imaginea și făcând comparația cu imaginele cu coduri de bare disponibile prin serviciul identificare cod de bare.

București, 21.06.2013

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.