Pachete software de tip add-in


Pachetele software de tip add-in pentru diversele soluții financiar-contabile (Saga, Ciel, ImmERP, WinMentor, ASiS ERP, CDMS ERP, OMC ERPw, NCS, Dynamics NAV) nu mai sunt disponibile pentru achiziționarea direct de pe site.

În cazul în care sunteți interesați de integrarea soluțiile mobile sau de tipărire de coduri de bare cu unul dintre aceste sisteme financiar-contabile sau cu un alt sistem financiar-contabil vă rugăm să ne contactați pentru a stabili de ce opțiuni aveți nevoie și dacă modulele deja dezvoltate se pretează pe cerințele dumneavoastră sau este nevoie de dezvoltarea de module speciale în baza cerințelor.

București, 19.08.2015

Despre Rosistem
Rosistem dezvoltă și implementează soluții de generare a codurilor de bare, de design etichete și carduri de identificare, soluții de inventariere și management depozit, soluții de automatizare a proceselor industriale și soluții biometrice de autentificare și control acces.
Despre Rosistem

Rosistem a dezvoltat şi implementat cu succes o serie de soluţii software pentru companiile ce se confruntă cu dificultăţi în gestionarea activelor, a forţei de vânzări şi de management depozit sau pentru a identifica activele companiei.

Detalii
Lucruri ce fac diferența

Descoperă "Lucruri ce fac diferența" pentru a afla ce ne diferenţiază de alte companii.

Detalii
Urmăriţi-ne

Suntem pe YouTube, Facebook, Linked In, SlideShare, etc. Găsiţi-ne pe site-urile dumneavoastră preferate de socializare ca să aflați despre cele mai recente actualizări de produse, noutăţi și știri, precum şi cele mai noi produse lansate.